Inget internet

Inget internet på rummet längre. Vi bytte hotell i söndags. Från hög standard till mindre hög standard fast med eget kök. Och just köket var avgörande i val av hotell. Jag måste kunna laga egen mat.

Allergier hit och dit. När jag kan laga egen mat så fungerar vardagen betydligt bättre än när jag måste flänga runt på olika restauranger.

Vi har haft dubbelpass idag. Och då samlas vi klockan tjugo över åtta på morgonen, vi äter frukost tillsammans, innan förmiddagens träning börjar klockan tio. Därefter blir det gemensam lunch och sedan träning nummer två vid halv tre.

Idag blev det styrka på förmiddagen. Lite omväxling beroende på vädret som bjöd på stränga minusgrader och det beslutades om att det förmodligen skulle bli något varmare senare på dagen och därmed en aning mer gynnsamt klimat för fotbollsträning.

Ber om ursäkt för eventuella stavfel. Egentligen för små tangenter på mobilen för ett inlägg med så mycket text.

Har avnjutit Ullared och Solsidan i nämnd ordning. Konceptet med att fånga de mest udda människor man kan hitta och slänga in dem i en teve serie fungerar alldeles utmärkt. Det blir varken tråkigt eller känns förbi. Däremot tycker att jag att hyllade Solsidan tappat lite i kvalité. Förmodligen har det dock mer att göra med att första säsongen träffade så rätt och var så briljant att gemene mans förväntningar skjutit i höjden. Och att gå från lysande till ännu mer lysande är inte alltid så lätt.

Nu ska jag försöka sova lite.