Hemma

Första dagen på svensk mark på länge, känns det i alla fall som. Fantastiska dagar i London med musikalen ”We will rock you” som höjdpunkt – om man räknar bort att träffa barn med sambos (heter det så??) vill säga.

Att lyssna på live-musik är helt enormt bra. Nu var det rockmusik som jag älskar, men jag kan njuta av i stort sett vad som, finns bara några få undantag.

Det är själva upplevelsen som är det stora. Att leva med in i musiken, beundra de som kan och vågar, önska att man själv kunde och sedan bara låta sig ryckas med och njuta. Jätteduktiga ungdomar med fantastisk talang, fräcka kläder óch lite ”musikhumor” infälld i replikerna gjorde min kväll. Härligt!

Dagen har jag ägnat åt att städa upp i mitt kök som nu är nytapetserat och fräscht. Så himla härligt. Gammalt ut och nytt in. Trög energi ut och virvlande ny in. Bra inför det nya året som ska innehålla, ja vad ska det innehålla för bra saker?

Det blir till att sätta sig ner och fundera ut, hur tänker jag skapa mitt nya år? Några saker har jag redan klart för mig och några till ska bestämmas.

Återkommer till dem längre fram.