Helgen

Jaha, vad skriver jag om denna helgen då? Att den har innehållit mycket idrott på TV kanske? Jag har sett Sveriges handbollsmatch och njuter av att svensk handboll tycks vara på gång igen. herrarna matchar de bästa lagaen i världen och det brukar ge genklang i form av ökat intresse bland ungdomar vilket i sin tur ger sporten en skjuts framåt. Härligt!

Jag gillar handboll, det händer mycket och är därför publikvänligt. Dessutom spelade jag själv för ungefär hundra år sedan, någon match i Smålandslaget blev min högst värderade  merit. Sedan tog hästsporten över.

I går kunde jag se Rasmus AZ enkelt vinna sin match. Ras spelade hela matchen och det är skönt att se honom igång igen efter en något strulig vår. Kvick i fötterna och vän med bollen.

Har också hunnit se Viktors Heerenveen som idag förlorade sin match. Vic är en allsidig spelare. Började som forward, en mittfältare blev utbytt så han fick flytta ner ett steg, och till sisit blev en mittback utvisad så han fick sluta av matchen med att gå ner och spela på dennes plats.

Inte helt enkelt byta position så. Men bra att klara.