Helg för mig

…är det när det blir torsdag kväll. Då är ännu en stressig, men också rolig, vecka i skolan förbi. Vad man än vill säga om att vara lärare -så inte är det drygt. Tiden skenar iväg och det är inte många minuter det är stilla.

Jag har börjat målarkursen igen. Det är så himla roligt, men ganska trögt. På tre gånger har jag målat, först en ful papegoja. Sedan samma papegoja en gång till för att göra den bättre. Men icke. En ful till.

Idag började jag på en blå häst i stället. Kanske den blir bättre. Eller inte. Men trevligt är det på kursen, mysiga deltagare och Roland Gross är en mycket trevlig människa och duktig konstnär.

Har börjat fotografera igen så smått. Funderar på att inhandla en ny kamera, min är några år och som med all annan teknik så går utvecklingen ruskigt fort framåt. De nyare kamerorna klarar bättre dåligt ljus än vad min gör, och det har stor betydelse. Sen kunde jag förmodligen ställa in min kamera bättre än vad jag fixar. Trots att jag verkligen försöker lära mig allt är det mycket o många möjligheter.

For the record, den fula papegojan