Fullbokad fredag

Det finns så många roliga saker att göra och så många trevliga människor att möta, någonstans gäller det att ta vara på allt som kommer i ens väg.
Jag är lyckligt lottad. Med risk för att vara tjatig säger jag det igen. Tacksam.
Kanske är det en del i det hela att jag kan klara att sätta all fokus på att söka efter de bra sakerna som finns runtomkring. För de finns verkligen. Strunta i och ignorera de saker som inte leder framåt, även om det smärtar ibland.

Idag har jag varit på Kalmar Radio och spelat in ett inslag som kommer att sändas i ett program som handlar om fotbollsagenter. Tjejen som driver projektet brann för, och var verkligen intresserad av frågan som sådan. Är det möjligt att klara sig i fotbollsvärlden utan agent? Tveksamt. Mycket tveksamt.

Men det gäller att känna inne i hjärtat vilken den agent är som passar dig bäst. Vilken agent som lyssnar på dina önskemål och som läser av vilken takt just du kan ta dig fram i en tuff fotbollsvärld. För det är just det som det är. En värld som handlar om ”business” och pengar.

Men, det finns i denna värld en del agenter som kommer ihåg att bry sig om människan bakom fotbollsspelaren. Och det ÄR svårt att sköta allt själv. Jag vet. Därför gäller det att leta efter den som vill det allra bästa i utvecklingsväg för dig själv. Den som vill stötta dig i din utveckling och har tid och tålamod och vänta till du är redo att ta nästa steg i din karriär.

När du ställt tusen frågor till de agenter som vill jobba med dig väljer du, tag den som  magkänslan säger dig är den bästa för dig. Det är den som senare kommer att strida för att hjälpa dig få igenom din vilja.