Fredag-Lördag

Fullbokad fredag. Som vanligt skulle jag säga. Jag tror alltid att jag har så mycket tid när det finns några timmar tillgodo innan jag måste åka iväg eller innan ett möte. Det visar sig nästan alltid att jag har fel, och jag får stressa mot slutet. Så även i fredags. I sista minuten kom jag på att jag skulle ”Photoshoppat” en bild som jag skulle ta med till Media Markt för framkallning. En som jag var tvungen att ha som gratulation till ett kalas på lördagen.
Fick väl igång datorn en kvart innan jag skulle köra, så skynda skynda…
Det blir sällan bra när man hamnar i tidsnöd. Jag hade tänkt ut vad jag skulle göra med bilden men hann inte. Blev bara lite text, fick duga så. Så jädra trist, mycket roligare att ge bort något som man är stolt över.

Möte för framtida uppdrag i Kalmar halv tolv och hann precis dit i tid. Bra diskussioner med efterföljande lunch. Trevligt och gott. :-)

Idag hade  jag ett beslut att fatta på morgonen. För o emot listades upp för att jag skulle kunna se det bästa alternativet, men listorna förblev ungefär lika långa. Vad tusan gör man? Beslutet rörde ett ”åka eller inte-åka” ärende under kvällen, och därför fanns inte heller här någon tid att vela.

Ibland är det bra att bara sätta sig ner och försöka få stopp på alla tankar som fladdrar runt i hjärnan. Sluta tänka och i stället känna. Söka känslan som säger vilket alternativ som är det bästa. Så det är vad jag gjorde.
Rensade hjärnan på tankar, ungefär på samma sätt som när man suddar ut allt skrivet på en whiteboard. Blir tomt och vitt, inget kvar. Då kan man ta in nya saker och söka svar på de frågor man har.
Så efter en liten stunds sittande började det bli lite klarhet i det jag funderade över. Gå! Så det gjorde jag. Visade sig vara rätt belut, iofs inget konstigt när man lyssnar inåt efter svar. Det blir alltid rätt.

Blev en toppenkväll :-)