Första passet

Första passet med nya managern, jag var dock inte med utan fick snällt köra styrketräning istället, men det såg intressant ut, bra fart, bra övningar och väldigt positiv stämning. Jag var på anläggningen redan klockan halv nio, stämplade in på massagebänken, fick massage, värmelinda, massage igen, sedan ett kort möte där Mark presenterade sig kort och berättade om sina tankar kring träningen och gruppen. Det gick ganska fort, och det kändes som att han mest ville ut och sätta igång med första träningspasset. 

Jag följde träningen så gott jag kunde från styrkelokalens fönster. Uppvärmning, kvadrater, sedan en passningsövning och två typer av spel. 

Eftermiddagen blev ledig för ej skadade spelare. Vi som har lite känningar fick vackert pallra oss ut igen och köra ”fitness”, löpningar, lite passningar och rörelseträning, intensiteten hela tiden beroende på hur det känns. Frågan ” Do you feel anything?” har haglat i luften. Men det kändes ganska bra när jag löpte och jag har ganska stora förhoppningar om att kunna köra för fullt imorgon.

Skadade spelare är de som tränar absolut mest och hårdast. Ibland har jag svårt att förstå logiken.

Mindre än två veckor kvar till premiär. Längtar.

Nu ska jag försöka laga lite fisk, sedan blir det film.