Föreläsning idag, match i morgon!

Tillbaka i skogen efter ett besök i staden vid havet. Har haft föreläsning, en som jag kände en viss oro inför. En ny sorts publik, vad ska man välja att ta upp och vad ska fokus ligga på?
Frågor som dessa har jag brottats med under senaste veckan. Inget har velat falla på plats, ingen röd tråd har infunnit sig och inget har känts relevant.

Men men, till sist kommer jag alltid tillbaka till samma tanke och övertygelse. Jag kan bara sprida de tankar och ideer som jag verkligen står för själv inuti. Sedan blir det upp till var och en att knyta och anpassa det sagda till sin egen värld vilken den nu må vara.

Jag vet inte varför jag blir förvånad längre, varför jag kanske förväntar mig något annat? Det finns så himla många trevliga människor överallt och varje gång jag varit på nya platser är jag fylld av en glädje och ny energi efteråt.

Olika sorters människor. Allt från ungdomar som är fantastiska till äldre människor med stor erfarenhet av livet. Det är när man kan dela och ta till sig av andras erfarenheter man växer som människa. Sök så många möten med olika sorters människor som det bara går. Lyssna till deras historia och lär av deras livserfarenhet.

Som Kai Pollack säger ”Alla du möter är utsända för att lära dig något!” Spännande om man kan se livet på det sättet. :-)

Kff – IF Elfsborg i morgon! Kalmar som alltid varit hemmaarena är nu mer av en borta-sådan. konstigt, eller hur?