FM

Jag passar på att blogga lite medan uppkopplingen fungerar, den är allt annat än stabil, så det gäller att vara snabb.

***

Tränat dubbelpass idag igen. Fotboll på förmiddagen, styrka efter lunch. Tunga ben och trötta huvuden. Imorgon väntar en dag med välbehövlig vila. Ingen träning alltså. Hur den spenderas är upp till var och en. Golfbanan, vattenland, solstol med en bok, ja det finns mycket. Själv röstar jag nog på det senare alternativet. I solen med en bok. Det finns fan inte mycket här i världen som slår det.

Redan ikväll börjar folk att andas ”ledighetsluft”. Några valde att förlägga middagen till annan plats, för att samtidigt kunna se matchen mellan Valencia och Barcelona.

Min glutenallergi begränsar mig tyvärr för just den typ av aktivitet. Det har fungerat jättebra på hotellet, alla har stenkoll på vad det är som gäller, men utomlands på en vanlig restaurang vet man aldrig. Och jag vill inte bli liggandes igen. Inte tappa fyra dagars träning bara för att någon annan har slarvat. Så jag hoppar det. Tar det säkra före det osäkra.

Lite tråkigt. Men med vissa saker är det inte värt att chansa.

***

Några av oss har snöat in på FM 2012. Och på bussen till och från träningarna diskuteras det flitigt. Olika taktiker, spelare och resultat. Jag brukar spela på träningsläger, då det finns mycket ”dötid” att slå ihjäl. Och jag brukar faktiskt vara ganska bra. Men det nya spelet är sjukt svårt. Jag förlorar hela tiden.

Finns det någon därute som sitter inne på en vinnande FM2012-taktik så får ni gärna dela med er av den.

***