Fler bilder

Skrivandet känns väldigt trögt för tillfället. Det händer ganska mycket saker om dagarna,, men lusten att skriva finns inte riktigt.

Mycket tid går till gräsklippning, ibland tycker jag att det är helt ok och försöker tänka att det ger utmärkt motion att släpa gräsklipparen runt i mossa, på kullar, i backar och över diverse stenar o buskar. Har klippt så kort jag bara kan nu, och hoppas det bränner upp i värmen. :-)

Var med en häst inne på ATG kliniken i Kalmar igår. Det är så länge sen jag höll på med hästar på det viset, och jag känner ibland en saknad. Att träffa folk som lever för o med sina hästar och allt prat som är runtomkring. så himla roligt, känner att jag saknar det faktiskt, det som varit en så stor del av mitt liv.

Jobbade på café igår eftermiddag. Sålde våfflor, glass, diskade och serverade. Också jätteroligt, känslan att driva något projekt som man styr över själv är väldigt tilltalande. Även om projektet denna gång inte tillhörde mig. Känslan fanns.

Idag en runda på soliga Ängö. Lyckades kliva in utan att stänga av larmet så det blev panik o stirr innan jag hade fått stopp på oljudet.

Besök hos Galleri Strandberg i Kalmar. Himmel vad duktig hon är Monika! Målningar som talar och berör. Avundsjuk på skickligheten är jag :-)

Några bilder som jag sorterat in i mappar ikväll, tagna idag. Alla står för styrka och växande, var o en på sitt sätt. De små violerna som växer rätt genom asfalten, en liten grupp som ser ut som ansikten sticker upp och markerar styrka.
Persikorna som mognar i vårt klimat fast de hör hemma i sydligare länder,
och så havet – friheten och kraften. Fantastiskt.