Feng Shui i datorn = Välbehövligt

Men men, tyvärr behärskar jag inte att rensa upp i mina datorer fullt ut. Kan för lite helt enkelt, och det är en sak jag är tveksam till om jag vill lägga tid på att lära mig. Jag klarar basic-sakerna, men när det börjar komma mystiska felmeddelanden och när det inte går att uppdatera program längre, då klickar jag bara ner rutorna som poppar upp och talar om. Förmodligen kommer det att sluta i förskräckelse med en krasch av något slag.

Då köper jag en ny dator. Ska ikväll försöka rädda alla dokument och bilder jag ska spara. Sen får det bli som det blir :-)

Något jag däremot lägger tid på är att lära mig foto. Jag har börjat kurs på torsdagkvällarna, det finns så många inställningar och så mycket att kunna – men det tar tid att lära sig.

En sak till jag ska – gå en kurs i målning. Herre min tid, jag har aldrig varit särskilt bra på det, men vad är kurser till för om man inte ska få hjälp där?
Det ska bli riktigt spännande, och som jag sa – jag har anmält mig bara för att jag verkligen tror att jag inte kan. Utmana svagheter och osäkerheter, det finns så mycket att göra innan livet tar slut.

Här är en sak till jag tänker göra  ”det kan aldrig vara fel” ;-)

Att fira med kamraterna – champagnefrukost på kanalen :-)