En sån dag 2

Hemma igen, med viss möda och visst besvär skulle man kunna säga.
Vistelsen i Holland var som den brukar jättebra. Jag gillar verkligen landet och folket där. Lite skönt är det allt att vara ”stadsbo” ett tag också. Kunna sitta på fik och dricka kaffe, springa i affärer eller bara njuta av julstämning och mängder av lampor.
Allt det där var bra, det sämre med resan var hemkomsten. Vi var förvarnade om att det kommit snö och att det skulle fortsätta snöa, men intalade oss att vädret nog skulle hålla sig lugnt tills vi kom hem. Tänkte vi. Kanonvägar en bit norrut men sedan tog det slut. Snöoväder så vi kunde köra i 40 km/tim, gick knappast att se vägen. Vi tog oss sakta framåt och som väl var slutade snöfallet. Vintervita oplogade vägar var det i stort sett hela vägen hem, men betydligt mycket enklare att ta sig fram när vi slapp yrsnön.
Väl hemma fann jag till min glädje att det var skottat! Vänner, grannar och släktingar – alla hade ställt upp och forslat undan snön hos mej! Vilken glädje! Så tack snälla alla ni som skaffat er motion med hjälp av min snö. Helt underbart!