En härlig helg

Vet inte riktigt var jag ska börja.

Helgen har varit så bra det nånsin går. Jag har fått ivägkört i stort sett allt som jag skulle slänga. Miljöstationen har fått massor av nya saker, och så mycket kan jag väl säga som att sakerna där kom inte bara från mig.
verkar som att alla i Emmaboda kommun har passat på att rensa upp i hemmen för varje gång jag varit där nere har det varit långa köer. Det visar att anläggningen verkligen behövs, och jag är verkligen tacksam att den finns.
Trevlig personal och det går att lämna in i stort sett allt.

Så nu är trädgård, garage, vedbod, uthus och huset inuti i stort sett tömt på saker som ligger och skräpar.

Stort tack till David o Minna för all hjälp. en del saker kan man inte bära själv helt enkelt. Tack till Britt med för bil-lån. :-)

Huset har varit levande o fullt med folk. Påminner om ”gamla tider” då barn med vänner kom och gick. Det är verkligen härligt att känna den känslan igen.

Jag har också hunnit med ett 50-års kalas i helgen. Underbar miljö, Valjeviken i Sölvesborg, i ett helinglasat lusthus med plats för 30-40 personer, precis granne med havet. Så vackert!
Föremålet för festen visste inget om, trodde hon skulle på familjemiddag. Blev kidnappad alltså, och anlände till sin fest med förbundna ögon. Big surprise! :-)

Maten, en medelhavsbuffe, var alldeles utsökt god. Bara läckerheter som Parmaskinka, fetaost, scampi, musslor, räkor, Parmesanost, lax….
Livemusik av duktiga familjemedlemmar, lekar och mycket skratt gjorde allt till en finfin kväll.

Å så en Valborgsafton med grillat + tillbehör. Öland är inte fel så här på försommaren, vilket tjatter på småfåglarna :-)

Å så lite fotboll förstås. Det drar ihop sig till slutstrid i Holländska ligan, Eredivisie. Det är oerhört jämnt platserna två och några placeringar neråt. Två omgångar kvar. Spännande.

När jag precis ska hämta sladd för att ladda upp ett par bilder från 50-årskalaset upptäcker jag att jag fått en present! Ligger på tröskeln till mitt sovrum.
En död mus.
Tack snälla, men nej tack :-)

Allt detta trumfas naturligtvis över av barn-barn. Alve, Hugo och Agnes. Finns inget i världen som kan vara bättre.