En grad plus…

…och vinterhataren jag borde jubla i högan sky. Men min första tanke är: Hur går det med isen??

Antar att det är allt slit med den som barnen och jag gjort som sätter den i en särställning, lite vid sidan om vinterfryset så att säga. Den blir större än kylan på något konstigt sätt. Får se i morgon hur den ser ut. Hoppas den klarar några dagar till, jag ser ju hur duktiga barnen blir när de kan träna sig i att åka.

en bra helg kan jag sammanfatta de tre sista dagarna med. Kalmar i fredags, lunch på Zorbas med en kompis. Gillar ju att äta där i värmen. Ett par möten hanns med också innan soffan och ”The Voice”. Gillar det också, gillar när människor får möjligheter att visa vad de kan och får chanser att utvecklas vidare. :-)

Bilåkande lördag och söndag, detta blir ett konstigt (eller inte) inlägg, jag sitter och skriver att jag gillar en massa saker. men det är sant, jag gillar att köra bil också. Hinner på något sätt komma ifatt mig själv, hinner fundera över saker och låta tankar mogna inuti i ensamheten i bilen . en ensamhet som på intet sätt är betungande. Tvärtom. Själen hinner ikapp resten av mig, i det ibland alldeles för höga tempot som jag lyckas skapa åt mig.

Nu har jag öppnat upp för att fortsätta gilla och kan lika väl fortsätta. :-)

Fotbollsmatch live – Check
Telesamtal från barn – Check
Träff med barn + sambo – Check
Barnvakt till världens bästa Alve – Check
Solsken – Check
Överlyckliga katter vid hemkomst – Check
Granne som skottat (blir ngt till ”alla Hjärtans” där) – Check
Ljuset ute – Check
McDonalds Cafe Latte – Check
Små runda pekfingrar som pekar vart man ska gå – Check
Nybakade frallor till frukost – Check
Nytt program till min Macdator – Check
Solen, som gav möjlighet att göra fotoläxan – Check

Skulle nog kunna fortsätta länge till :-)

Till sist, en stor och varm tanke till Jensy och co som engagerar sig i det de tror på. Till glädje för alla i bygden