Elm Brothers

Rasmus, David och jag har under en tid talat om vi vill lära oss något nytt, göra något tillsammans fastän vi nog alla tre har olika inriktningar, önskningar och viljor. Sidan Elm brothers är ett resultat av dessa tankar. Sidan kommer att innehålla nyheter om hur fotbollslivet gestaltar sig, lite tävlingar, kommunikation med de som vill kommunicera, våra bloggar och twitter och lite annat smått och gott!
Hoppas att ni är många som vill följa utvecklingen av sidan och hela projektet, kanske ge idéer och förslag till vad som kan finnas med och vad som är intressant att läsa om?

Kanske kommer vi att ta fram lite produkter eller något klädesplagg som hör till Elm brothers, kanske en t-shirt i bra kvalitet med eget tryck på. Vi har satt lite fart på en av våra kompisar att börja rita, förhoppningsvis kommer hon med ett bra förslag!

Det är inte så mycket bestämt just nu, i skrivandets stund utan det som händer får växa fram efter hand, här är också alla förslag välkomna!
Följ vårt arbete och utvecklingen av vår sajt genom våra bloggar och huvudsidan, ge gärna idéer och förslag till hjälp på personer och företag som kan bistå med kunskap och kanske kan bli samarbetspartners.
Hoppas ni vill hänga med, vara aktiva och hjälpa till!

Viktor då? undrar ni. Han har valt att inte vara med just nu, vad framtiden bär med sig vet vi inget om.