Det där med våren o allt som växer…

…är helt underbart, så väldigt grönt det har blivit på några dagar!

Men det innebär gräsklippning. :-) Var och klippte på Ängö igår, det går snabbt o enkelt. Klippte hemma i Bridgehill idag, där tar det liiite längre tid skulle jag säga.
Ca 2 timmar. Massor av kvadratmetrar o massor av mossa. Jag kör nästan alltid upp bilen på gräsmattan o där jag kört är mossan borta. Den tycker inte om att bli trampad på. Så var det när sönerna var små och spelade boll hela tiden – mossfritt.

Ett under att min gräsklippare startar varje vår. Ingen service, ca 20 år gammal minst och bara går och går. Kvalitet kallas det. Och tacksam är jag för varje omgång den orkar med.

Drar ihop sig mot storkalas och bröllop. Ser fram mot det, måste bli klar med några saker innan bara. Herre min tid vad dagarna fylls med aktiviteter snabbt.

Mitt A4 block har en helsida med datum, från 9/5 fram till 7/6. Där finns för närvarande 8 dagar utan bokningar av något slag. 3 föreläsningar, några barnbarn på besök, arbetskvällar, jobbmöten av olika slag, fotbollsmatcher att se, inbjudningar, och saker att fixa och handla.
Måste stanna upp och komma ihåg att njuta och vila också. Ibland åtminstone. Tror alltid att ”det blir lugnare snart”. Tyvärr. Är det nog inte så. Det fylls alltid på med nya saker, bokar inte någon annan in mej så lyckas jag få nya idéer och startar nya projekt själv.

Inse att det är så, säger jag till mig själv. Det kommer aldrig att bli lugnare. Bara prioritera bättre! Vad är det viktigaste för mig just nu?
Sätt all fokus på det, och håll det kvar. Hålla kvar o njuta. Det är mitt svåraste att klara. Här och nu.