Det börjar närma sig

Det börjar närma sig nu. På lördag börjar den nya säsongen. Och jag längtar.

Hade en riktig segdag igår, en sådan dag som är väldigt skönt att ha ibland, men som inte gör att man känner sig speciellt nyttig. Hade tänkt titta på Sveriges match på kvällen, men den visades inte, så istället blev det Englands. Men jag fick ju min Ipad igår också, så egentligen handlade det mer om att ha teven på i bakgrunden och kasta några blickar då och då, Ipaden var trots allt mer intressant. Måste säga att jag gillar den. Ipaden alltså. Mycket. Och jag förstår knappt att jag klarat mig utan den i 27 år.

Springsteen i Hyde Park. Vad säger man? Pure world class. Det går inte att beskriva med ord. Energin, glädjen, musiken. Allt han gör blir fantastiskt bra. Ja, förutom spelningen i globen 2007, den var sådär, förstår jag nu i efterhand, just då tyckte jag att den var magisk och det bästa jag någonsin varit med om. Men åren går, konsertförrådet fylls på och plötsligt framstår saker i en annan dager.

Idag hade vi väldigt lugn träning. Mycket avslut och det är väldigt trevligt och bra som omväxling.

Minna är i stallet och jag har lovat att laga mat. Så det är väl dags att ta tag i det nu.