Det är semester, blogginlägg lite då o då nu

Några härliga dagar ligger bakom. Försöker tänka att de saker som står stilla, de som jag inte kan styra över, får vara som de är.
Försöker i stället hitta saker jag KAN påverka, kanske om jag sätter fart på dem – kommer resten efter. Kanske är det så, och jag har absolut inget att förlora på den taktiken.

Att motionera och träna till exempel. Det kan jag påverka själv. Och som jag strider med min bekvämlighet och lathet. Kan inte skylla på något annat. Jag vet ju så himla väl att det är en livsnödvändighet, men ursäkterna att ta tag i det är många.

Men nu har jag startat i alla fall. Ett enkelt cross-trainingsprogram varje dag + cykeltur eller promenad. Det är en bra början.

Planerar att vandra El Camino till nästa vår om allt blir som jag tänker.