Dan före dan

Sitter ute på Ängö och har det bra. Ätit liiite julmat, värmt upp liksom. Favorit = Janssons. Vi gjorde även en variant utan sill. Karlssons blev det. Och gott var alltihopa.

Dagen tilllbringade jag på stan, hade lite kvar att handla. Lätt som en plätt, till Kicks och klara av sistan. Plockade ihop de saker jag skulle ha, snabbt och elegant – klappat o klart! Trodde jag, ända tills jag insåg att min plånbok inte fanns med. Inga pengar o då är det inte enkelt att handla något alls. Spelar ingen roll om det är billigt eller dyrt, har nman inga pengar så är allt för dyrt ändå.

Fick till sist tag i en av sönerna som kom och löste ut mig. Tur i oturen.

Sänder en tanke till alla som känner att stora högtider, av en eller annan anledning, är jobbiga. Ingenstans blir ensamhet och sorg så påtaglig som när det drar ihop sig till storhelg, då man på något sätt förväntas vara glad och lycklig.

Önskar därmed av hela mitt hjärta att alla får känna sig nöjda de kommande helgerna. Bara så.