Borås och Göteborg

Precis hemkommen efter att ha sett IF Elfsborg besegra Syrianska på Borås Arena. Ett underbart sommarväder och en fotbollsmatch med chanser åt båda håll, där IFE segrade rättvist i mina ögon.

Dagen fördrevs i Göteborg, också däär ett strålande väder och mängder av människor som strosade runt på gator och i affärer. En runda till Saluhallen för att insupa alla dofter och för att låta ögonen vila på alla läckerheter i diskarna. Så svårt att ta med något hem bara, tar lite för lång tid när det är match innan hemresa. Dessutom tar det några timmar att köra.

Jag har hunnit med att prata lite med barnbarnet Alve. När han är på det humöret kan han nu ha långa utläggningar med olika ljud och läten. Och leendet förstås, leendet som får en att smälta fullständigt. Vad han säger? Den som det visste. Det är egentligen ganska bra att inte veta, för jag kan prata om det jag tycker passar, han säger inte emot utan gurglar med.
Det är fantastiskt häftigt!

Rasmus med flickvän har precis som Viktor + sambo nu återvänt till Holland. Känns tomt när man vant sig vid att ha dem runtomkring här hemma. En lyx att kunna gå och äta lunch tillsammans eller bara sitta och prata en stund. Tiden går så fort, det gäller att ta vara på den tid man har med dem man bryr sig om. Bäst vad det är kanske den inte finns kvar längre.