Blandade känslor med denna dag

Trögdag skulle jag nog kalla den.

Dåligt med energi, kanske kroppen säger åt mig att sakta ner på tempot. Igen. Jag är en dålig lyssnare dock. Vill inte.

Två nya ungdomar att hjälpa/coacha har anmält sig idag. Egentligen handlar inget om idrott, allt handlar om livet. Må bra, känn att du duger oavsett vad eller om du presterar. Lyssna inte på andras åsikter utan var trygg i dig själv. Då kan du prestera, fast all prestation är underordnad att må bra i livet.

Tvättat bil, städat densamma, lämnat ett gäng saker på den nyrenoverade miljöstationen, skrivit mitt företags årsredovisning, klippt gräsmatta, sänt av Rasmus Matböcker, betalat räkningar…

Allt som var tvunget är gjort. De dagar då kreativiteten är under isen försöker jag ägna åt att göra ”vanliga” saker som måste uträttas. Funkade bra idag. Andra kreativa saker kräver mer energi o engagemang.

Det hade jag inte idag. Men har använt tiden till bra saker.

Nu, kalla in katterna och sen dyka i säng. Ny dag i morgon :-)