Betyg och bedömning

Hela dagen på betygskonferens i Växjö. Intressant, väldigt mycket o herre min tid vilken massa dokumentation vi ska ägna oss åt. Tror att vi blir tvungna att tänka en gång till på hur vi ska organisera allt på skolan, just för att vi ska klara att hinna med både dokumentation och barn. Om barnen är viktigast? Japp. Tusen gånger om.

Skulle kunna säga, om jag sticker ut hakan lite, att jag faktiskt fattar någon eller några av alla inställningar på min kamera. Och det känns bra ska jag säga. Fotokurs ikväll, det är så himla roligt. :-)

Lite filosofiska tankar får sluta av kvällen. ‘
Tänk om det är så att alla våra tankar på något sätt bildar ett energimoln som svävar över oss. De negativa samlas i sitt moln och de positiva i sitt. Då skulle allt vi fokuserar på bidra till vilket av molnen som skulle sprida sin energi över oss alla. Tror tyvärr att det negativa skulle slå det andra med hästlängder. Tyvärr. Om jag tänker på medias sätt att söka och transformera allt till negativt som det bara går. Göra sensationer av allt man kan. Adventskalendrar till exempel.

Herre min tid. Av adventskalendrar.