Äntligen hemma

Har tillbringat större delen av dagen på Nuffield Health och gjort undersökningar. Allt var bra och de kunde inte hitta några fel på den mage som oroat mig sedan matförgiftningen i Turin. Skönt att det inte var något allvarligt och det enda de kunde förklara det med var en lite irriterad tarm som kommer att läka ut i sinom tid.

Problemet med dagens undersökning var inte själva undersökningen, utan det faktum att jag var tvungen att fasta hela dagen igår. Jag fick endast inta två portioner soppa. Lägg därtill en inte allt för stor portion corn flakes på morgonen och ni förstår att gårdagen var en ganska jobbig dag.

Jag visste inte att jag skulle på undersökning idag förrän efter träningen igår. Och hade jag vetat att jag inte skulle få äta på hela dagen så hade jag nog skippat egenträningen (cykel och löpband).

Kollade en liten stund på Madrid-derbyt igår. Real vann med 3-1 och ligger väl ganska nära avancemang i cupen. Det känns verkligen som att Maurinho håller på att få ordning på sina trupper. Och när Maurinho får ordning på saker brukar det sluta med en pokal. Eller två.

Nu blir det äntligen mat.