A big surprise

Vädret. Som jag har hävt ur mig den ena svordomen efter den andra åt. För att i näsa sekund med stor besvikelse konstatera att den här sommaren kommer att gå till historien som den vädermässigt sämsta någonsin.

Plötsligt.

Som en stor överraskning.

Sol. Värme. Klarblå himmel. Sommar.

Det är underbart.

***

Vi tränade lugnt i förmiddags. Fokus – såklart – på matchen i EL imorgon.

Efter träningen blev jag intervjuad av Futbol Mundial. Reporten frågade om jag ville svara på engelska eller svenska. Efter viss tvekan bestämde jag mig ändå för engelska. Svenska hade ju varit betydligt enklare, men tråkigare, så det blev en stunds samtal på engelska. Där språket växte mer och mer. I början kändes det lite ringrostigt, och jag svängde mig med någa uttryck som inte lät riktigt bra, men efter några minuter kom jag in i det och mot slutet flöt det på ganska bra.

***

Imorgon kör vi igen.